Frelimo je postao Dr.PIGLEY

Frelimo je postao Dr.PIGLEY

Kupci u Hrvatskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Švedskoj… oduševljeni su novim brendom i modernim pakiranjem, kojeg su osmislili iskusni kreativci Studija Conex

Zbog sve većeg broja zemalja u koje izvoze sad već i globalno uspješan proizvod, samoborski Frelimo čvarci, dobili su novo ruho i međunarodno ime – Dr.PIGLEY. Uspješan proizvođač najkvalitetnijih domaćih čvaraka i zdrave svinjske masti iz samoborske radionice će s novim brendom i unaprijeđenim pakiranjem još lakše osvajati kupce u Njemačkoj, Švedskoj, Austriji, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i na drugim tržištima.

„Iz godine u godinu udio izvoza u našim prihodima postaje sve značajniji i shvatili smo s našim partnerima da kvalitetan proizvod već imamo, ali nam treba i prepoznatljiv tržišni nastup, za daljnji iskorak na domaćem i inozemnim tržištima. Želimo jasan odmak od konkurencije. Novu komunikacijsku strategiju osmislili smo u suradnji sa stručnjacima agencije Studio Conex, koji su vrlo brzo prepoznali naše potrebe i napravili odličan posao. Ako je suditi po prvim reakcijama kupaca i poslovnih partnera, novi Dr.PIGLEY brend i kvalitetnije pakiranje ispunit će očekivanja na tržištima na kojima poslujemo i osvojiti neka posve nova. Zahtjevni domaći i inozemni kupci navikli su na kvalitetu samoborskih čvaraka, koji će u novom pakiranju još dulje očuvati fine arome, hrskavost i svježinu“ ističe Miroslav Mataušić, osnivač i direktor tvrtke Fortuna food.

Fortuna food i robna marka Dr.PIGLEY su nasljednici Frelimo obrta, koji već 19 godina uspješno proizvodi svinjsku mast i domaće čvarke. Moderan pogon, najviši zdravstveni standardi i pomno čuvani obiteljski recept su jamstvo kvalitete, koja se sve više traži i izvan granica Hrvatske.
„Uživali smo u razvoju nove komunikacijske strategije i brenda Dr.PIGLEY. Radi se o iznimno kvalitetnom proizvodu, koji osvaja na prvo kušanje, pa od samog početka znamo da sudjelujemo u priči s velikim međunarodnim uspjehom. Čvarci Dr.PIGLEY su prirodan proizvod pripremljen ručno, prema tradicionalnoj recepturi i uvelike se razlikuju od industrijskih proizvoda ostalih proizvođača. Pred nama i vodstvom Fortuna fooda je još puno posla na međunarodnim tržištima, ali sam siguran da je Dr.PIGLEY krenuo na dug i uspješan put oko svijeta“ dodaje Boris Lešić, direktor Studija Conex.

Fortuna food je već osvojila brojne nagrade i priznanja za kvalitetu čvaraka i inovativnost ambalaže, a svi uključeni u projekt Dr.PIGLEY su uvjereni da će ih ubuduće biti još i više. Svi znaju da su djeci (i nekim odraslima) jedan od omiljenih obroka grickalice.

Tags: